

# Louisiana Land Title Association 2023 Annual Convention December 6-8, 2023 Hotel Monteleone New Orleans, Louisiana

This year's 2023 Annual Convention will be held at the Hotel Monteleone in the historic French Quarter of New Orleans, Louisiana on December 6-8, 2023. As a conference exhibitor, you will have the opportunity to showcase your products and services to title professionals from throughout the state of Louisiana. We expect 300 decision-makers and title professionals to attend LLTA's Annual Convention this year. This year's event will include great music, wonderful food, continuing education courses for CLE credits, and an opportunity to share knowledge of your products and services. Don't miss this great opportunity!

**Conference Sponsor**—Please select your conference sponsorship level from the list provided below.

## Platinum Sponsor - \$2,500

- 6' Skirted Exhibitor table in the exhibit hall
- <u>Two Complimentary full conference registrations for representatives of your company.</u>
- Signage at your chosen sponsored event (see list on next page)
- Listing in the conference program
- Verbal acknowledgement at sponsored event, if applicable
- Opportunity to share your company's message with a <u>5-minute address at the General</u> Session.
- Your company's logo and link to your site from the LLTA website
- Company logo and acknowledgement on all email blasts promoting the conference.
- Electronic Attendee List Pre Conference and Post Conference, including email addresses of all attendees giving permission to share their email.

### GOLD SPONSOR—\$1,500

- 6' Skirted Exhibitor table in the exhibit hall
- One Complimentary full conference registration for a representative of your company
- Signage at your chosen sponsored event (see list on next page)
- Listing in the conference program and LLTA website
- Verbal acknowledgement at the general session
- Electronic Attendee List Pre-Conference and Post Conference, including email addresses of all attendees giving permission to share their email.



# Choose from these opportunities/events For Maximum Exposure. Mark your 1<sup>st</sup>, 2<sup>nd</sup> and 3<sup>rd</sup> choices For Sponsored Events

#### \$2,500 Items

- o Conference Registration Signage at registration desk
- o President's Reception (Thursday evening)
- o Bloody Mary/Mimosa Break on Thursday
- Ice Cream Break on Thursday

#### **\$1,500 Items**

- Full Breakfast (Thursday)
- o Coffee Break Thursday AM and/or PM
- o Coffee Break Friday AM
- Thursday Luncheon

Complete the following form and mail it with your check to the address below or pay by Credit Card: Louisiana Land Title Association, P O Box 14806, Baton Rouge, LA 70898

Company:					
Contact:					
Name & Email o	f Person(s) to attend Co	nvention:			
Address:					
City/State/Zip:					
Email of Contact	Person:				
Credit Card Nun	ıber:				
Name on Credit	Card:				
Address:			City	ST	Zip
Expiratio	n Date:	Security Code			
_	ır sponsorship level: Platinum Sponsor (\$2,50	00) 0	Gold Sponsor	(\$1,500)	
	tinum Sponsors should l signed first come, first se		ıd, and third c	hoice of Spor	sored Events.
1)	2)	3)			

Note: The cost of additional participants for your booth is \$325 each.

<sup>\*\*</sup>To be the sole provider of lanyards for the attendees, add \$250 to your registration fee.

# Louisiana Land Title Association 2023 Convention Schedule of Events

# Wednesday, December 6th

```
12:30 pm - 5:15 pm Conference Registration
12:30 pm - 2:00 pm Exhibitor Set Up
1:45 \text{ pm} - 2:00 \text{ pm}
                       Opening Remarks
2:00 pm - 3:00 pm
                       Session 1 (1 hrs.)
3:00 pm - 3:15 pm
                       Break with Exhibitors
3:15 pm - 4:15 pm
                       Session 2 - (1 hr.)
4:15 pm - 4:30 pm
                       Break with Exhibitors
4:30 pm - 5:30 pm
                       Session 3 - (1 hr.)
5:30 \text{ pm} - 6:30 \text{ pm}
                       President's Reception in Exhibit Hall
```

## Thursday, December 7th

```
7:00 am - 6:15 pm
                       Exhibits Open
7:00 am - 8:00 am
                       Registration and Full Breakfast
8:00 am - 8:15 am
                       Opening Remarks
8:15 am - 9:15 am
                      Session 4 – (1 hr. CFP)
9:15 am - 10:15 am Session 5 - (1 hr. CFP)
10:15 am - 10:30 am Break with Exhibitors
10:30 am - 11:30 am Session 6 - (1 hr.)
11:30 am - 1:00 pm Lunch & General Membership Meeting
1:00 \text{ pm} - 2:00 \text{ pm}
                       Session 7 - (1 hr.)
2:00 \text{ pm} - 2:15 \text{ pm}
                       Break with Exhibitors
2:15 pm - 3:15 pm
                      Session 8 – (1 hr.)
3:15 pm - 3:30 pm
                      Break with Exhibitors
3:30 \text{ pm} - 4:30 \text{ pm}
                      Session 9 - (1 hr.)
4:30 pm - 4:45 pm
                      Break with Exhibitors
4:45 pm - 5:45 pm
                      Keynote Presentation
5:45 pm - 6:45 pm
                      Underwriter Cocktail Party in Exhibit Hall
```

# Friday, December 8th

```
7:00 am - 11:15 pm Exhibits Open
7:00 am - 8:00 am Registration & Full Breakfast
8:00 am - 9:00 am Session 10 - (1 hr.)
9:00 am - 10:00 am Session 11 - (1 hr.)
10:00 am - 10:15 am Break with Exhibitors
10:15 am - 11:15 am Session 12 - (1 hr.)
11:15 am - 11:30 am Wrap-up and Announcements
```

# **Hotel Information**

A block of rooms has been reserved at the Hotel Monteleone at a rate of \$209 per night (single/double). You should make your reservations directly by calling 504-523-3341.